E Trishtë, Si Bëhen Gati Varret Për Vi Ktimat E Koronavirusit Në Këtë Shtet (Video)

Janë të fr ikshme dhe të trishta këto foto të publikuara nga The Guardian.

Imazhet vijnë nga Sao Paulo, Brazil, e tregojnë se si vendi po detyrohet të përgatitet për një rritje të vdekjeve si rezultat i shp rthimit të Covid-19, pasi presidenti brazilian kishte hedhur poshtë rre zikun e vi rusit.ja dhe video shtype rekl,am dhe shiko vide,on e me poshtme: