E Turpshme: Edi Rama Tallet Keq Me Gruan E Nje Qytetari Qe U Prek Nga Termeti

Një qytetar ka qenë viktimë e zemërimit të kryeministrit shqiptar, Edi Rama. Derisa po mundohej të shpjegonte një problem të tijin Ramës, ky i fundit nuk e morri parasysh fare dhe u tërbua me të. Rama fillimisht e thirri afër personin në fjalë, dhe pastaj i pari i tregoi atij problemin me të cilin përballej. Por Rama nuk e honepsi fare duke u sjellur me arrogancë ndaj tij. Shtyp ne rek lame dhe lexo lajmin e plote. NA