E turpshme: Rrobat e dërguara nga Kosova, shiten online në një faqe në Shqipëri (Video)

E turpshme: Rrobat e dërguara nga Kosova, shiten online në një faqe në Shqipëri (Video)

Mobilizimi i kosovarëve për të ndihmuar të prekurit nga tërmeti në Shqipëri vazhdon të jetë në nivelin më të lartë të mundshëm.Që nga momenti i fatkeqësisë që preku disa zona në Shqipëri, mijëra kosovarë kanë marrë iniciativën dhe udhën për të ndihmuar në mënyra të ndryshme.Por, ka të tillë që ndihmën janë duke e keqpërdorur.Një faqe që shet Online në Facebook ka hedhur në treg thasë me rroba të dërguara nga Kosova shtype rekl,am dhe shiko vide,on: