E Turpshme! Shikojeni Si Kjo Grua Vjedh Zinxhirin Në Prishtinë Në Vlerë 850 Euro(VIDEO)

Një vjedhje e një zinxhir të arit ka ndodhur në një nga argjendaritë në Prishtinë. Pronari i argjendarisë, ka publikuar videon ku shihet se si një femër arrin ta vjedhë zinxhirin që sipas tij ka vlerë 850 euro. Jaha ka treguar se kjo ngjarje ka ndodhur në dyqanin e tij prapa Komunës së Prishtinës. Ka thënë se vetëm pas një kohe është vërejtur se në dyqanin e tij po mungon një zinxhir shtyp mbi rekk llam dhe shihni viddjeo