E ulët – Arjan Çani: “Kush dreqin është Elvis Naçi? Le të shkojë n’rrotë t’samës” (PAMJE)

E ulët – Arjan Çani: “Kush dreqin është Elvis Naçi? Le të shkojë n’rrotë t’samës” (PAMJE)

Prezantuesi nga Shqipëria, Arjan Çani ka habitur ndjekësit e tij me një foto që ka hedhur disa minuta me parë në faqen e tij në rrjetin social Facebook.Arjan Çani, i cili njihet për deklaratat e tij që bëjnë bujë mediatike, kësaj radhe ka shpërthyer kundër humanistit shqiptar Elvis Naçi, shkruan Albanienshow.

‘Kush dreqi është Elvis Naçi, të emen e së emës së vete’ është statusi që ka shpërnda.Menjëherë pas këtij shkrimi, kanë shpërthyer komentet e shqiptareve të cilët e kanë mbrojtur Elvis Naçin.

Kujtojmë që teologu nga Shqipëria, për pak ditë ka arritur të grumbulloi rreth 2 milionë euro për viktimat e prekur nga tërmeti në Shqipëri.Ndërkohë Arjan Çani edhe pse është një nga fytyrat me më ndikim të ekranit shqiptar deri me tani nuk ka marrë as edhe një iniciativë për t`i ndihmuar shqiptarët e prekur nga fatkeqësia natyrore stipe relamen meposhte dhe shiko pamjet se cfare shkruan Ledio dhe Ariani e shperndan ate.