E veshur e gjitha me të zeza, deputetja e “gafave” u bën karshillëk gazetarëve (Video)

Deputetja Majlinda Halilaj u paraqit sot në seancën plenare, e veshur e gjitha në të zeza dhe me telefon në vesh. Halilaj u shfaq në oborrin e Kuvendit duke folur në telefon, ndërsa gazetarët tentuan t’i merrnin një prononcim se çfarë problemesh kishte marrë nga qytetarët.Duke mos e shkëputur asnjë moment telefonin nga veshi, Halilaj, nuk iu përgjigj interesimit të gazetarëve shtype rekl,am dhe shiko vide,on ja dhe video: