“E vr anë në një derë të mall kuar”, merren në pyetje prindërit e 27-vjeçarit në Librazhd

“E vr anë në një derë të mall kuar”, merren në pyetje prindërit e 27-vjeçarit në Librazhd

Gëzimi i dasmës në këtë shtëpi zgjati vetëm 5 ditë.Ende pa u hequr zbukurimet, dyert u hapën për m ort.Aty çifti i të sapomartuarve Rezarta dhe Olsi Hajdari u gjetën të h elmuar nga nëna e 27 vjeçarit.Të rinjtë u dërguan me urgjencë për në spitalin e Librazhdit, por 19 vjeçarja nuk arriti të mbijetonte.Ndërsa burri mbetet në gjendje të rëndë në Spitalin e Elbasanit ja dhe video shtype rekl,am dhe shikojeni: