E vr au burri me 15 plu mba, këshilltarja e kryeministrit mesazh për nënën e ndjerë: 4 muaj nga ajo mbrëmje e mallkuar, akoma

E vr au burri me 15 plu mba, këshilltarja e kryeministrit mesazh për nënën e ndjerë: 4 muaj nga ajo mbrëmje e mallkuar, akoma

Këshilltarja e kryeministrit në dorëheqje, Ramush Haradinajt, Diellza Hoti e ka përkujtuar nënën e saj në Ditën Ndërkombëtare për Ele minimin e Dh unës ndaj Grave

Përmes një postimi në llogarinë e saj në Facebook, Hoti ka thënë se vr asja e një gruaje nuk është burrëri dhe të gjithë ata qe e arsyetojnë dhe e përkrahin v rasjen e një gruaje janë bashkëfajtorë shtype rekl,am dhe shiko vide,on: