E zbulon Vali Carleone: Këto këngëtare vijnë ‘tinxa’ në shtëpinë time

‘Kingu’ i Gjilanit Vali Carleone ka qenë i ftuar këtë javë në emisionin më të shikuar në trojet shqiptare N`Kosovë Show te moderatori Shpetim Desku, njofton Albanian Show

Prince Carleone, ka treguar se si femrat e estradës shqiptare vijnë clubin privat të tij i cili gjendet pikërisht në villen e tij në Gjilan.Për më shumë detaje shikojeni emisionin më poshtë $htipe relameen dhe shiko vid,e,on me poshte.