E zë gruan me tjetër, fton tërë fshatin ta shikojnë se çfarë do u bëjë!

Një burrë zuri gruan e tij duke e t.radhtuar me një person tjetër, dhe për këtë ftoi tërë fshatin që t’i shikonin.
Video u përhap shpejt në internet, edhe pse ajo përmban pamje të r.ënda, shkaku i dhu nës që ai përdor ndaj gruas së tij dhe personit me të cilin ajo po e tradhtonte. Burri shihet teksa ka l.idhur gruan e tij dhe të dashurin e saj jashtë shtëpisë në verandë dhe përdor dhu në shtyp ne foton posht ketij shkrimi shih pamjet.