E zhd.ukur prej nje viti nga Top Channel! “Kur e humbe ví.rgjërinë?”, Albana Osmani jep përgjigjen e papritur

Bukuroshja Albana Osmani, pjesë e “Kutia e pyetjeve” në Prive ka zbuluar shumë gjëra të reja. Përpos punës dhe fondacionit, fansat bënë pyetje edhe më personale: Nëse do të lidhej me ndonjë të huaj, pse jeton vetëm e teksa përgjigje tejet interesante dha me një pyetje që e dëgjojmë shumë shpesh.“Kur e humbe ví.rgjërinë?!” – ka pyetur një ndjekës. Albana tha se kjo pyetje për mendimin e saj është një mentalitet i gabuar dhe ndonjëherë thotë me vete: “Ende bëhet kjo pyetje”.“Për kuriozitetin tuaj kam qenë 52 vjeç kur e kam humbur vir.gjërinë sht1pe rek1am dhe sh1ko v1deon: