Edhe n’kohe te Koronavirusit ndodhi kjo,gruaja shkon te banesa e nje mergimtari dhe i ben sehire (Video)

Kjo grua siq shi hett edhe ne viiddjo, eshte ka pur duke bere se hire tek nje banese e nje mergimtari te Kosoves. Ajo ka hyp shkallve te lart dhe ka menduar qe askush nuk e sh eh dhe ti kr yej ve primet e saja qe i ka pas ne mendje ti bej. Pastaj ka filluar t’i sterpik shkallet me ujin e saj qe i ka bere se hire. Ka hypur deri lart per te sterpikur ende, per te pare videon e plote shtyp ne rek1amen me poshte