Edhe pse nuk ngjajnë mes vete, motrat shqiptare mund t’ia hapin njëra-tjetrës iPhone me “face recognition”

Edhe pse nuk ngjajnë mes vete, motrat shqiptare mund t’ia hapin njëra-tjetrës iPhone me “face recognition”
Ato janë bërë hit në internet dy motra shqiptare qe jetojne ne Londer kane kuptuar se njera tjetres po ia hapin telefonin me face ID ku nuk mund ti dalloje as iphoni do te habiteni nga pamjet se si po ia hapin njera tjeters telefonin JA DHE VIDEO SHTYPE REKL,AM DHE SHIKO VIDE,ON E ME POSHTME: