Edhe pse të ndarë, LOREDANA bën gjestin e bukur që MOZZIK-ut me siguri i ka pëlqyer!

Marrëdhënia mes Mozzik dhe Loredanës duket se ka përfunduar më mënyrë miqësore. Edhe pse të ndarë, ata vijojnë të respektojnë dhe vlerësojnë njëri-tjetrin. Së fundmi, Loredana ka postuar foton e Mozzik, në çmimin të cilin çifti e ka pranuar pas suksesit në bashkëpunimet muzikore.Reperja na tregoi se është krenare për punën e saj me ish-partnerin dhe kjo duket qartazi ja video që ajo publikoi sot për Mozzikun shtype rekl,am dhe shikojeni: