Edi Rama ‘Kapet Keq’ Me Shqiptarin Nga Kosova: Na Quajte Patriotë Me Pizhama

Edi Rama ‘Kapet Keq’ Me Shqiptarin Nga Kosova: Na Quajte Patriotë Me Pizhama

Kryeministri i Shqipërisë, Edi Rama, është pyetur përmes një komenti në rrjetin social facebook, se ditë më parë ai u ka thënë shqiptarëve të Kosovës, se janë patr.iotë me pizhama.Rama e ka mohuar ta ketë thënë këtë, duke theksuar se kjo gjë është një gënj.eshtër, dhe si gjithmonë e ka quajtur “kazan digjital”.Kryeministri shqiptar, teksa i është përgjigjur kësaj ak.uze, ka pote.ncuar se “është një gënj.eshtër që ende s’ka veshur pantallonat” ….Lajmet me reja mund ti gjeni me poshte dhe per mirmbajtjen e portalit ju kishim lutur te shtypni rek lamen. Faleminderit shqipe te mbajm njeri tjetrin ne keto dite..