Egzoni nuk i m.bijetoi a.ksidentit të r.ëndë, fjalët p.rekëse nga e fejuara e tij

Në lule të rinisë, i riu nga Kosova, Egzon Kryeziu, h.umbi jetën pas një ak.sidenti të rëndë.Ai ishte i fejuar. Përmes një mesazhi të shkurtër ng.ushëllimi, në l.amtumirën e Egzon Kryeziut, e fejuara e tij ka gjetur këtë mënyrë për të shprehur dh.imbjen e madhe.
Egzon Kryeziu u v.arros dje shtype rekl,am dhe shiko vide,on