Eks.luzive Kida tregon dhe demonstron sa të mëdha i ka të pas.met në emision

Kida është njëra prej këngëtarëve që sivjet ka zgjuar interesim me fotot e saj në Instagram.Kështu ka bërë edhe kohëve të fundit ku ajo ka postuar disa foto me xhinse dhe një këmishë ngjyrë portokalli.Por, përpos këngëve, që nuk kanë qenë shumë si viteve tjera për Kidën, ajo ka qenë shumë aktive me fotografi.Pas disa të tjerave, ajo sot ka qenë e ftuar në emision ku ka folur për jetën e saj dhe format e saj dhe ka demonstruar se sa të mëdha i ka të pasmet ajo , shty pni re kla amen me po shtë dhe ju ha pet vidjoo eksl/uzvie e saj :