Ekskluzive: Albin Kurti po punon baushtellë në të zezën në Gjermani, s’po i del rroga e re

Është pikërisht tezaku i Glaukut ai që i ka siguruar punë Kurtit dhe atë me 10 euro orën, në disa ndërtesa atje.
“Rrogën e re me të vërtetë e kam bërë të vogël. Unë tash tjetër zgjidhje nuk kam, duhet të fitoj para ekstra ku të mundem. 10 euro ora, plus fjetje e ushqim nuk paguaj, janë disa para të mira që ta shtyej këtë muaj. Shyqyr në janar e mora rrogën e plotë e edhe këto pak para ekstra ia dal disi”, ka thënë Kurti për burimin tonë. PEr te pare videon e plote shtyp ne rek’lamen me poshte