Ekskluzive: Del video nga plani për ndarjen e KOSOVES (VIDEO SHPERNDAJENI)

Që zhvillimet e tanishme – vrasja e Ivanoviçit – nuk janë rastësi, kjo dihej dhe janë paralajmëruar nga qarqe të rëndësishme ndërkombëtare dhe mediatike, ndër ta edhe tesheshi.com. Duke qenë se sivjet do të “ndahet shapi nga sheqeri” për Kosovën, Serbia synon të marrë optimumin nga negociatat që pritet të nisin së shpejt me ndërmjetësimin edhe të amerikanëve. Per te pare videon e plote shtyp ne rek1amen me poshte