Ekskluzive: Kush është “Shqiponja” – vajza e showbizit që dyshohet se zhvati hoxhën?

Suzana Tahiri është 28 vjeçarja e cila para disa ditësh kishte sht’ënë me ar’më afër shtëpisë së hoxhës, Sead Bejta në Mitrovicë.Burime të Insajderit kanë treguar se e dyshuara për zhv’atje dhe k’ërc’ënim të hoxhës është Suzana Tahiri e njohur me nofkën “Shqiponja” Por, kush është Suzana Tahiri ja dhe video shtype rekl,am dhe shiko vide,on: