EKSKLUZIVE/ Momenti kur prokurori Arjan Ndoja nxirret i gja.kosur nga “Benzi” pasi e qël.luan (Video)

EKSKLUZIVE/ Momenti kur prokurori Arjan Ndoja nxirret i gja.kosur nga “Benzi” pasi e qël.luan (Video)

Pasditen e sotme u te ntua eleminimi fizik i prokurorit Arjan Ndoja. Ai ishte një prej personave të pl agosur nga breshëria e plu mbave që u shtinë në drejtim të “Benzit GL” me targë 333 ZD me të cilin udhëtonte prokurori dhe dy persona të tjerë.JOQ Albania ka siguruar në mënyrë ekskluzive videon nga momenti pasi automjeti është qël luar me arm ë zja rri dhe të pla gosurit nxirren jashtë nga persona të rastit shtype rekl,am dhe shiko vide,on: