Ekskluzive: Shoku i dhomës së Astrit Deharit përmend dy emra që dinë gjithçka rreth rastit të Astritit

Adonis Gashi, personi i cili kishte qenë në qeli me të ndjerin Astrit Deharin, ka bërë një postim në rrjetin social Facebook, ku ka përmendur dy emra për të cilët ka thënë se dinë më shumë rreth rastit të aktivistit të Vetëvendosjes.

Adonis Gashi, i cili tash e disa muaj është në arrati, ka thënë se deri sa të vërtetohet pafajësia e tij, për rastin e Deharit mund të pyetet Emin Beqiri dhe Agron Beshiri.“Këta dinë gjithçka ja dhe video shtype rekl,am dhe shiko vide,on: