Ekslu izve:Preza ntusja qme.nd ndjekësit në em.isionin live me vlla.zimin e saj’…(Video)

Ajo ka fituar zemrat e miliona anglezëve me bukurinë dhe mençuriinë. Bëhet fjalë për Rachel Riley, e cila pati një moment të sikiletshëm derisa ishte para kamerës.Gjatë paraqitjes së saj në televizionin “Channel 4”, asaj i është shpërthekkuar fustani në shpinë duke e lënë me fytyrë të skuuqur para kamerave.E veshur me një mini fund të kaltër, prezantuesja ishte duke tërhequr numrat kur në një moment iu shpërtheekua fustani, duke ia zbuluar paksa një pjesë të…shtyii’pee hapsri’en e mposht’me dhe pri’it 5 seki’onda pr tpar vidjeeonn