Eksluzive:Juristja Modele Redona Koçi Tregon Sa E Ka Qmimin Për Një Na.Të (Video)

Juristja shqiptare, Redona Koci, ka treguar se sa kushton nata për të bërë se ks me të. Sipas faqes në Instagram “Demaskime Shqiptare” ajo ka thënë 1000 euro kushton nata me të më një kusht: Që $e ksi të bëhet me mbrojtje.Sipas fotos së postuar, asaj i kërkohen edhe disa shërbime tjera por ajo thotë që do t’i tregoj në skype të gjitha JA DHE VIDEO SHTYPE REKL,AM DHE SHIKO VIDE,ON E ME POSHTME: