Elena Kocaqi: Zoti nuk bën të përzihet me Fe. Zotin e duan të gjithë ndërsa Fenë…

Elena Kocaqi , profesoresha e Historisë, vjen nga Shqipëria e cila është e njohur për konceptet e saj dhe faktet historike ka folur për fenë e kombit shqiptarë dhe Zotin në emisionin ‘Kojshia Show’

Ne minutën e 9 te emisionit shikoni këtë.