Elona: Mu Prish Vetuar Duke U Kthyer Ne Vendlinje Nga Zvicra , Dy Djem Të Rinj Më … Pasi E Rregulluan Atë

Elona.Mu prish vetuar duke u kthyer ne vendlinje nga Zvicra , dy djem të rinj më cmontuan pasi e rregulluan atë .Përshendetje jam Elona 28 vjec, jetoj ne Zvicer bashke me burrin me te cilin kam 5 vjet qe jam martuar

.Duke hyre ne Kosove aty ndalova dhe kerkova ndihme nga dy djem te rinje.Ata than ok ne e rregullojm por separi duhesh ta besh me neve.

Une pranova pa pritur sepse isha ne veshtiresi dhe kur ma leshoi doren une u kalla . “Me qi’ni,me qini forte u thosha…”Ata u trenuan dhe filluan te me pa;’llonin pa ndalur deri sa stipe relamen meposte dhe shiko pamjet se cfare thote Elona do ju habite se cfare ju ndodhi.