Elton Ilirjani sul mon ‘Zogun e Tiranës’ nga New York: O hale na more fytyrën, une u kputa për imazh të mirë

Biznesmeni gay, Elton Ilirjani ka sul muar gazetarin Hermes Nikaj, i njohur si ‘Zogu i Tiranës’ pasi u arrestua për shfrytëzim prost itucioni.Ilirjani ka publikuar në ‘Facebook’ një foto teksa shfaqet nga New York-u me çantë në duar dhe i drejtohet Nikajt me togfjalëshin ‘Zogu i Hales’.Biznesmeni deklaron se ky është një tm err, pasi ai është lodhur për një imazh të mirë, ndërsa ‘Zogu’ i merr fytyrën ja dhe video shtype rekl,am dhe shiko vide,on: