Elvana Gjata nuk përmbahet, si asnjiher tjetër ja kercimi saj sen,sual. (Video)

Por, ajo – kur dëshiron – di të jetë shumë provokative. E tillë është shfaqur ajo gjatë një koncerti ku shihet se bën një vallëzim ku dridh të pasmet e saj sek.si.Ky është njëri prej vallëzimeve më sek.si të Elvanës që e kemi parë deri me tani dhe atë ajo e bën gjatë një paraqitje para publikut të saj. Shiko vIdeon duke hapurRe’kIamn më poshtë: