Elvis Naçi i jep premtimin familjes në Thumanë: Banesa e parë që do të ndërtojmë, e juaja

Elvis Naçi i jep premtimin familjes në Thumanë: Banesa e parë që do të ndërtojmë, e juaja

Imami Elvis Naçi dha lajmin e mirë, se shtëpia e parë që do të dhurohet në Thumanë, me kontribut të shqiptarëve do shkojë për Fatmirën dhe vajzat e saj.“Sot me kontribut të shqiptarëve ne do bëjmë një të mirë. Shtëpia e parë që do të ndërtohet do jetë e juaja. Fatmirës do t’i blihet banesë e re. Ju jeni tre femra dhe nuk iu shkon shqiptarëve kjo, ju e meritoni një banesë të re mbi relam me p’oshtë n’diqni videjon.