Elvis Naçi ia mbledh Ramës live: Dua të shoh shumën e mbledhur nga fondi i qeverisë (Video)

Imami Elvis Naçi ishte në tryezën e Këshillit të Ministrave, ku kryeministri Edi Rama mblodhi Komitetin Kombëtar të Rindërtimit, pas tërmetit tragjik të 26 nëntorit. Naçi mbështeti idenë e kryeministrit Rama që çdo lëvizje nga fondet e mbledhura për njerëzit e prekur nga të rmeti do të bëhet transparente ja dhe video shtype rekl,am dhe shikojeni vide,on: