Elvis Naci i’a thotë në sy Edi Rames, Nëse s’jeni fer nuk jam me Juve se ti Edi Rama… (Video)

Gjatë fjalës në tavolinën e Komitetit Kombëtar të Rindërtimit Imami Elvis Naçi ia tha në sy Edi Ramës se ai gazetari Marin Mema do të largohen nga ajo tryezë nëse me fondet veprohet si tek tezgat e mallrave të lira. Naçi u shpreh se gjithçka duhet të bëhet transparente.“Shqipëria ka ardhur koha të krijojë disa standarde. Nuk jemi Zvicra dhe as Gjermania. Duam t’i mësojmë atyre që edhe qindra mijëra miliona euro që thamë, do t’i bëjmë transparente deri në një.Ai që do na japi shtëpinë do të na ulë çmimin shtype rekl,am dhe shiko vide,on: