Elvis Naçi ka 1 mesazh për Kastriot Myftraj që tha Elvisi shtë krishterë orotodoks

Te Hoxhë Elvis Naçi të bën përshtypje emri i tij, por më shumë mbiemrin i tij i krishterë ortodoks. “Naçi” është një shkurtesë e emrit “Anastas”. Duhet t’ u kujtohet se ish-kryeministri socialist Fatos Nano, i krishterë ortodoks, për nga feja, e quante dikur ministrin socialist të krishterë orotodoks, Anastas Angjeli, si “Naçi”. Shkurtesën “Caci” të emrit “Anastas” e përdorin vllehët.JA DHE VIDEO SHTYPE REKL,AM DHE SHIKO VIDE,ON E ME POSHTME