Elvis Naçi zyrtarizon blerjen e spitalit Continental: 5 mijë jetimë, do të marrin trajtim shëndetësor falas

Elvis Naçi zyrtarizon blerjen e spitalit Continental: 5 mijë jetimë, do të marrin trajtim shëndetësor falas

Elvis Naçi ka qenë në qendër të vëmendjes ditët e fundit pas publikimit të dokumentit që ai ka blerë spitalin Continental.

Nëpërmjet një statusi në “Facebook”, ai ka zyrtarizuar gjithçka.

Statusi:

Të nderuar motra dhe vëllezer Shqiptarë ja arritëm kësaj ditë të madhe. 5 mije jetimë, do të marrin trajtim shëndetësor falas në Spitalin Continental, si edhe ndihma ushqimore se bashku me artikujt shkollore në çdo fillim viti për të marrë një arsimim sa më cilësor. Për këtë u nënshkrua kontrata me Shoqatën Kombëtare të Jetimëve e cila ka të regjistruar 12 mijë familje me fëmijë jetimë. Falenderojme pa fund çdo shqiptar dhe shqiptare që me lekun e paster dhe të punës me djersë, na e bëri të mundur këtë arritje të madhe.