Enca me skena ero’tike në Gjilan: E tur’pshme ajo që bën me një mashkull në mes të skenës

Enca me skena ero’tike në Gjilan: E tur’pshme ajo që bën me një mashkull në mes të skenës

Përveç që është aktive në muzikë, ajo është aktive edhe në rrjetet sociale, ku aty publikon fotografi dhe video shumë er otike.Në një mbrëmje muzikore që ka mbajtur në Gjilan, Enca ka dhuruar show për të pranishmit, duke bërë skena er otike me një mashkull.Video shfaq Encën duke mbështetur të pa smet tek mashkulli dhe duke bërë lëvizje pr ovoku ese ja dhe video shtype rekl,am dhe shikojeni: