Encës i ‘shpë rthen gjoksi në videon e fundit

Këngëtarja Enca Haxhiu ka vazhduar ek spozimin e gjo ksit të saj.Në videon e saj të fundit, Enca ka treguar se sa se ksi është dhe është shfaqur në një makinë.Për ta tërhequr vërejtjen ajo i ka thënë fansave se “a keni pasur ndonjëherë Benz?”, duke aluduar në makinën Mercedes Benz, por pak fansave i ka interesuar kjo gjë.Tërë vëmendja e tyre ka shkuar në gjo ksin e Encës, e cila edhe në këtë rast eks’pozon gjo ksin e saj supers eksi ja dhe video shtype rekl,am dhe shikoje: