Endriti takon për herë të parë vëllain prej babe – Fëmiun jashtëmartesor të Thaçit

Kishte dëgjuar histori të ndryshme për të, por asnjëherë nuk e kishte takuar. Fakti që ai ishte një fëmijë jashtë martesor i babait të Endritit dhe babait të kombit, Hashim Thaçi, bashkëshortja e tij Lumnije Thaçi nuk kishte qejf që të dëgjohet teksa flitet për ish-të dashurën.Por 20 vite pas, Endrit Thaçi ka takuar vëllain e tij prej babe, që është Tomas Alguzimer, djali i Lura Algumizer, ish e dashura zvieriane e presidentit të Kosovës, Shkëlqësisë së Tij, Hashim Thaçi.Per me shum shtypeni foton qe eshte shfaq nder kete shkrim dhe shiko pamjet.