“Ëngjëll që më dha fuqi”, Rama zbulon heroin e zemrës: Do ta gjej e do t’i puth ballin (Video)

“Ëngjëll që më dha fuqi”, Rama zbulon heroin e zemrës: Do ta gjej e do t’i puth ballin (Video)

I pre kur nga ky gjest, Rama e ka publikuar videon e të moshuarit të cilin e ka konsideruar si njeriun më të pasur që ka njohur dhe si një he.ro që i jep fu.qi për të ecur përpara. Ndër të tjera krah videos, kryeministri shkruan se do ta gjejë atë njeri dhe do t’i puthë ballin, pasi e meriton parajsën për gjestin që ka bërë shtyp ne foton posht ketij shkrimi n’diqni vidjeon.