Eni Çobani poston foton nga plazhi dhe shkruan fjalë zemre: Të dua dhe do të dua gjithmonë! Por nuk e ka treguar për kë

Dedikimi i mësipërme ndonëse paksa i pabesueshëm është shkruar pikërisht nga juristja më e famshme në vend, Eni Çobani.

Eni le komplet enigmë personin, ose jo, që i dedikohen këto fjalë dashurie.

Dedikimi është i shoqëruar me një foton të saj, selfie, vetëm, ku duket se po shijon rrezet e diellit në plazh dhe ndoshta këto fjalë i ka thjesht për vete.