Eni Koçi shfaqet me një fustan super të shkurtër në mes të Prishtinës, Genc Prelvukaj bën reagimin epik

Eni Koçi shfaqet me një fustan super të shkurtër në mes të Prishtinës, Genc Prelvukaj bën reagimin epik

Genc Prelvukaj e quan ‘Diamant’ të fejuarën e tij në pozën më të fundit që ka postuar.Lidhja e producentit Genc Prelvukaj dhe këngëtares nga Shqipëria, Eni Koçi, po shkon shumë mirë.Ata po bashkëpunojnë vazhdimisht në këngët e tyre më të reja që po nxjerrin, ndërsa përkrahja nuk mungon as në jetën e përditshme të çiftit ja dhe video shtype rekl,am dhe shikoje: