EPABESUESHMELavatriçja Dhe Frigoriferi Hapeshin Natën, Çifti Vendosin Kamera Për Të Parë Se Çfarë Po Ndodhte! (Video)

Një çift kanë mbetur të sho;kuar pasi kanë vërejtur se në kuzhinën e banesës së tyre, ndodhnin gjëra të çuditshme – frigoriferi dhe lavatriçja hapeshin pa i prekur askush. Siç shkruajnë mediat e huaja, Paul, 28 vjeç, jetonte në banesën e tij në Manchester për dy vjet para se ai dhe partneri i tij të fillonin të përjetonin atë që besojnë se janë forca mbinatyrore. Dhe këto pamje, ata arritën t’i ….shtyp ne rek lamen me poshte dhe shihni vi deo