EPlKE/ Nëna 43-vjeçare e 7 FËMlJËVE ngatërrohet me vajzën e saj që mbush 23 vjet

Këto dy femra qëndrojnë pranë njëra-tjetrës dhe pozojnë para objektivit të aparatit.

Njëra është nëna Jessica (43), dhe tjetra është vajza e saj Alissa (23). Megjithatë, kur të tjerët i shikojnë për herë të parë, nuk munden menjëherë t’ia qëIIojnë cila është nëna sht1pe rek1am dhe sh1k0 v1deon do befasohesh cila eshte nena: