Era e madhe pritet të shka.trron Gjermanin, 200 KM/h Oragani Sabine po kalon (VIDEO)

Gjermania duhet të përgatitet për një uragan që do të shkaktojë dëme në infrastrukturë dhe do të paraqesë kërcënim edhe për jetën e njerëzve, sipas meteorologut Andreas Friedrich të Shërbimit të Motit Gjerman. PEr te pare videon shtyp ne rek’lamen me poshte