Erdhi lajmi i madh për heqjen e vizav! URIME KOSOVE (Video)

Liberalizimi i vizave vazhdon të jetë ҫështje e pazgjidhur për Kosovën.Deputeti i Parlamentit të Suedisë, Magnus Jacobsson, ka dorëzuar sot kërkesën për interpelancë për çështjen e liberalizimit të vizave.Jacobsson ka kërkuar që qytetarëve të Kosovës t’u hiqen vizat sikurse vendeve të tjera të Ballkanit dhe poashtu që vendi i tij të bëjë tregti më shumë me Kosovën shtype rekl,am dhe shiko vide,on