Erdhi në Shqipëri dhe u ndal në Bubq, kush është personazhi mjaft i dashur për publikun që e shoqëron (Video)

Erdhi në Shqipëri dhe u ndal në Bubq, kush është personazhi mjaft i dashur për publikun që e shoqëron (Video)

Bebe tha se do të ndërtojë dy shtëpi në Bubq dhe shpresoi edhe për më shumë.Mes banorëve që mezi po e presnin Beben, është edhe aktori i humorit Bes Kallaku dhe këngëtarja Xhensila Myrtezaj. Ata i kanë uruar asaj mirëseardhjen dhe e kanë përgëzuar për kauzën dhe solidarititetin që Bebe po tregon për popullin e saj në këtë moment të vështirë shtype rekl,am dhe shiko vide,on ja dhe video: