Erdhi të va.rroste gjyshen, lajm i hi.dhur që e bëri të riun të vinte në Tiranë, s’e dinte që e pri.ste vd.ekja

Dosja.al ka zbardhur detaje të reja nga vr.asja e ndodhur mbrëmjen e sotme në zonën e Astirit në kryeqytet. Mësohet se vik.tima, Vilson Tafçiu Ndoka kishte ardhur në Tiranë për të va.rrosur gjyshen e tij, e cila kishte nd.ërruar jetë para pak ditësh, por pa e ditur që do të udhëtonte edhe vetë drejt banesës së fundit.Vilson Tafçiu Ndoka, 28 vjeç, u ekze.kutua mbrëmjen e sotme në orën 20:45 me bre.shëri pl.umbash. I riu është ekze.kutuar nga disa persona që kanë q.ëlluar nga një makinë e llojit “Golfit 6 ja dhe video ekeni me poshte shtype rekl,am dhe shikojeni: