Erdogan bën thirrje: Gjitha bota myslimane të ndihmojë Shqipërinë (Video)

Presidenti turk ka deklaruar se e “Gjithë botës islame i bëj thirrje që ta mbështes Shqipërinë”

Erdogan tha se i ka telefonuar Kryeministrit Edi Rama dy herë për tu përditësuar në lidhje me operacionet e kërkim shpëtimit të të dëmtuarve nga tërmeti i fuqishëm që goditi vendin tonë.

Presidenti turk theksoi se i ka dërguar ngushëllimet kryeministrit Rama dhe shtoi se Turqia ka dërguar ekipet e saj të kërkim-shpëtimit ja dhe video shtype rekl,am dhe shikojeni: