Erdogan: Durrsin do të bëjmë ANTALIA e dytë për europ, dhe do ti jap…1

Presidenti i Truqisë, Recep Tayyip Erdoğan ka bërë të ditur se do të ndërtojmë 500 banesa për banorët e prekur nga tërmeti i 26 nëntorit në Shqipëri.“Shpresojmë që ekipet tona do të kryejnë punimet në vendet e përshtatshme në Shqipëri dhe si vëllezër turq do të ndërtojnë 500 njësi banimi”, ka thënë Erdogan, raporton Angjcia e lajmeve Anadolu stipe relamne meposhte dhe shiko pamjet se cfare thote Erdogan per shqiptaret se si do te ndertohet Durresi. Shtyp ne rke lame dhe lexo lajmin ep lote.