Erdogan thirrje të f’rikshme popullit: Bëhuni gati për L’uftën e Tretë Botërore, Shqiptart te na ndihmojnë!

Presidenti i Turqisë Erdogan ka bërë një deklaratë të fortë në daljen e tij publike të fundit duke thënë se turqit duhet të bëhen gati për L’uftën e Tretë Botërore.“Amerikanët kanë 20 baza në Siri. Kanë dërguar 5 000 kamionë me a.rmë dhe pajisje u.shtarake tek kurdët aty.Kjo e dini se çfarë do të thotë? Ata s’do t’i përdorin at..