Ermal Fejzullahu dhe familja e tij dhurojnë 100 mijë euro për të prekurit nga tërmeti në Shqipëri

Ermal Fejzullahu dhe familja e tij dhurojnë 100 mijë euro për të prekurit nga tërmeti në Shqipëri

Këngëtari i njohur Ermal Fejzullahu dhe familja e tij kanë bërë një gjest të jashtëzakonshëm humaniteti.

Ata kanë vendosur që të dhurojnë 100 mijë euro për t’i ndihmuar të prekurit nga tërmeti vdekjeprurës në Shqipëri.Ermal Fejzullahu dhe familja e tij dhurojnë 100 mijë euro për të prekurit nga tërmeti në Shqipëri ja dhe video shtype rekl,am dhe shikoje: