Është 50 vjeçe por duket si 20, Manjola Nallbani zbulon sekretin e bukurisë: S’kam ndërtuar gjëra nga fillimi…

Manjola Nallbani është një nga këngëtaret më të pëlqyera për publikun shqiptar. Ajo së fundmi ka folur për jetën profesionale edhe për atë privateEdhe pse 50 vjeçe, Nallbani vazhdon të mbetet sikur të ishte në të njëzetat e saj. Këngëtarja komentohet shpesh për fotot ku na lë mahnitur e që vërtetojnë se ajo sa vjen e rinohet ja dhe video shtype rekl,am dhe shikoje: